Om du tar hand om gästen på festen – då fixar jag resten…

Ska du ha en födelsedagsmiddag, grillfest, representation, kompisfest, släktmiddag ?

Jag kommer hem till dig och lagar all mat och du kan fokusera på dina gäster, slappna av och njuta av maten utan att känna någon stress.

Tillsammans kommer vi överens om vilken typ av middag du vill ha och vilka rätter som skall ingå. Därefter får du ett totalpris av mig. Jag gör alla inköp av råvaror och kommer hem till dig några timmar innan gästerna kommer och maten skall serveras. Jag presenterar all mat och kan bistå med servering.

Jag har givetvis ambitionen att hålla en hög nivå och därför så hanterar jag inte sällskap som är större än 10-12 personer.

Maila mig gärna så kan vi diskutera din fest.

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.